Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απομεταγλωττίστηκε πλήρως το Paper Mario του Nintendo 64

*
Όπως υποστηρίζεται, ολόκληρος ο κώδικας του Paper Mario που κυκλοφόρησε για το Nintendo 64 έχει απομεταγλωττιστεί. Ο Ethan Roseman αναφέρει ότι έχει ολοκληρώσεις το reverse engineering του πηγαίου κώδικα του τίτλου και το αποτέλεσμα είναι η επαναδημιουργία του κώδικα, όχι η άμεση αντιγραφή του. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για νόμιμες μεταφορές σε PC και mods, καθώς τεχνικά δεν παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα της Nintendo.

"Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ανακοινώνω ότι μετά από 3+ χρόνια εργασίας σε ένα έργο απομεταγλώττισης για το Paper Mario, έχουμε ολοκληρώσει το 100% για την αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού", δήλωσε ο Roseman στο Twitter. "Κάθε μεταγλωττισμένη λειτουργία έχει αντιστοιχιστεί".


Πρόσθεσε: "Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν σε αυτό το project, όπως το documentation, η υποστήριξη άλλων εκδόσεων, η υποστήριξη περισσότερων assets, κλπ όμως πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα που δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη σκληρή δουλειά πολλών ταλαντούχων ανθρώπων".



Επιπλέον, ο Roseman δημοσίευσε ένα video που παρουσιάζει τη διαδικασία απομεταγλώττισης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*